Vandaag was het mooi weer en heb ik de voorgevel de laatste laag wit gegeven. De grondlaag was al wit, maar toch is de eindlaag nog witter. Als het goed is blijft het ook wit, want het is een zelfwassend systeem; Siloxan. De onderkant heb ik vrij gehouden, want daar komt een donkergrijze smetrand. De grondverf op de kozijnen aan de voorkant van het huis was iets kapot gegaan. Dit heb ik opnieuw geschuurd en bijgewerkt. Als we straks de winter in gaan is zijn de kozijnen goed beschermd.

Verder heb ik gekeken naar een lamp voor op de werkkamer. Dat is nog niet zo makkelijk. Ik wil graag iets scandinavisch maar het kan geen grote hanglamp zijn, want je moet er onderdoor kunnen lopen.

Voorgevel laatste laag wit

Post navigation


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *