We hebben een oud bankje gekregen dat voor het huis moet komen te staan. Het leek mij goed om hem eerst in de olie te zetten. Dat spul is ook erg duur, maar Praxis had een aanbieding top! Het bankje knapte er wel van op, die staat nu te shinen voor ons huis 🙂

Daarna hebben we de perenboom geplant in de voortuin. Ik heb een beetje as van pa onderin het gat gegooid, dat vind ik een mooie gedachte. Nu hopen dat de perenboom het goed gaat doen.

Toen weer verder met straten van het looppad. En inderdaad werken vanuit één bocht naar binnen toe gaat wel goed, dus het lastige stuk heb ik gehad! Ik doe steeds een klein stukje om zo mijn rug te sparen.

Tuinbank in de olie en perenboom planten

Post navigation


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *