Vandaag ben ik jarig en ik ben vrij 🙂 Vanmorgen eerst de woonkamer eens schoongemaakt en opgeruimd. Daarna de bureaus opnieuw geschilderd, nu met de juiste verf. Tenslotte de vloer in de slaapkamer bijgewerkt. Door alle klusactiviteiten zijn de witte vloeren beschadigd en dat is zonde. Daarna ben ik met mam naar La Place geweest en hebben we lekker geluncht! Toen zijn we op zoek gegaan naar een kleed voor in de woonkamer onder de salontafel. Dat was nog een hele toer! Ik had van tevoren op internet al wel wat gezien, maar in het echt bleek dit niet te zijn wat ik ervan had verwacht. Uiteindelijk zijn we bij de Eijerkamp geslaagd en het kleed was nog in de aanbieding ook! Voor de foto heb ik hem uitgelegd en hij staat prachtig! ’s Avonds hebben we nog wat gedronken voor mijn verjaardag. Ik ben goed verwend vandaag! Later begon het hard te regenen en toen bleek dat we lekkage hebben in de logeerkamer…

Marieke is jarig!

Post navigation


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *