Vandaag belooft weer een warme dag te worden, dus ik ben op tijd naar het Diedenhuys gegaan. Vandaag ga ik het vloertje in de logeerkamer leggen. Daarmee ruimen we meteen de voorraad houten planken op in de garage. En dat is handig, want dinsdag komen ze de vloer tegelen šŸ˜‰ De vloer leggen viel niet tegen, ik was in 6 uurtjes klaar! We mochten het hogedrukpistool lenen van Rob, dat ging als een speer. Ik wist inmiddels dat we verschillende soorten planken hebben, dus daar werd ik niet meer door verrast. Rob heeft ondertussen de hele garage ontruimd, zodat ik morgenavond kan voorstrijken. We waren wel moe, maar hebben een productieve dag gehad vandaag šŸ™‚

Klusdag 191; vloertje logeerkamer

Post navigation


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *