De weersvoorspelling is erg goed voor de komende tijd, dus ik heb de beukenboompjes gehaald! Bij bomenkopen in Opheusden. Van tevoren had ik een geul gegraven en daar kwam ik wat obstakels tegen. Wendy kwam om mij te helpen en dat was ook wel nodig. In je eentje boompjes poten valt niet mee. We hebben goed gekeken of ze op gelijke afstand staan en allemaal recht. Dat is gelukt, dus nu hebben we een mooi haagje 🙂

Verder heb ik nagedacht over de kippen en ik vind het wel mooi als ze nog iets meer ruimte krijgen. Ik heb een extra buitenren gemaakt, zodat ze de ruimte hebben om de vleugels een keer uit te slaan. Nu hopen dat ze erin blijven 😉

Beukenhaag en uitbreiding kippenren

Post navigation


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *